Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hur väl känner du dina vänner?

Publicerad: 19 april 2011, 13:10

Hur väl känner du dina vänner? Det är frågan i nya Twitter-Quizen, signerad Great Works. Sajten som släpptes i fredags sprids nu som en löpeld på nätet.


Ämnen i artikeln:

FacebookGreat WorksMagnus Wålsten

Idén med sajten, som också är en tävling, går ut på att man ska försöka gissa vilka statusuppdateringar som hör till vilka kompisar på Facebook. Man börjar genom att logga in via sitt Facebook-konto och i varje omgång presenteras man med 10 stycken uppdateringar - och målet är såklart att gissa rätt på alla 10.

– Who wrote what's syfte är egentligen bara att vara just en rolig quiz. Självklart så tar den spjärn mot att man har så mycket vänner på Facebook som man egentligen inte alls känner så bra. Vilket gör att quizen blir ganska så rejält svår...eller åtminstone precis lagom svår, säger Magnus Wålsten, vd på Great Works, han fortsätter:

– Martin Löfqvist här på Great Works kom med grundidén, och undrade om vi inte bara skulle ta den vidare, bygga ihop, och få ut den. Tillsammans med en utvecklare som heter Isak Burström så jobbade dem klart projektet på några dagar.

Här är sajten

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.