Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hyllar kämparna som genomlevt vintern

Publicerad: 24 mars 2014, 15:52

Här är Gallerians nya kampanj, signerad byrån Projector. Centrala Stockholm utgör fotostudio när stockholmarna som kämpat sig igenom vintern hyllas.


Ämnen i artikeln:

ProjectorGallerian

Gallerians och Projectors samarbete inleddes 2012 med lanseringen av kommunikationskonceptet "Gör city roligare". Sedan dess har man på olika sätt spunnit vidare på konceptet – och nu kommer en hyllning till stockholmarna som kämpat sig genom vintern.

Kampanjen "Våratleter gör city roligare" tar fasta på alla stockholmare som ”efter en lång och mörk vinter återigen fyller stadens gator med energi”.

– När våren kommer fylls vi med energi och helt plötsligt vill vi ut och hitta på saker igen. Stan kommer till liv och det är svårt att inte känna sig lite sportigare än vanligt. Vi blir alla våratleter, vare sig vi tar en cykeltur, plockar fram basketbollen eller promenerar i nya sneakers. Den känslan ville vi fånga med vårens kampanj, säger Linn Styrwoldt, copywriter på Projector.

Precis som i tidigare kampanjer har bilderna tagits i kvarteren runt omkring Gallerian. Elisabeth Toll är fotograf.

Se bakom kulisserna-film nedan.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

ProjectorGallerian

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.