Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hyllningen till Söderstadion – en raket på Youtube

Publicerad: 2 april 2012, 14:34

Reklamkollektivet Situation Bajen har tagit fram en hyllningsfilm till Hammarbys hemmaarena Söderstadion. Klippet går som en raket på Youtube.


Ämnen i artikeln:

HammarbySituation Bajen

Hammarby rustar för en ny säsong i Superettan. Laget ska flytta till nya Stockholmsarenan nästa år, och det gillar inte alla fans. På Söderstadion finns den unika grönvita atmosfären.

Den här gången med en hyllningskampanj till Söderstadion. I fredags  släpptes en film signerad Johan Tappert som redan genererat närmare 22 000 views på Youtube.

I samband med genrepet på Söderstadion  släpptes också hyllningslåten "Platsen i mitt hjärta" med artisten  Magnus Carlson där hela överskottet från försäljningen går till klubben.

Låten gick på bara några timmar upp i topp på iTunes  singellista (före artister som Kent och Loreen) och ligger i skrivande  stund fortfarande etta. Målet är att sälja guld med singeln samt ta sig  så högt som möjligt på digilistan i samband med premiären på  Söderstadion.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

HammarbySituation Bajen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.