Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hyper Island breddar verksamheten

Publicerad: 17 april 2013, 07:23

Johanna Frelin, vd på Hyper Island.

Foto: Pressbild.

Yrkeshögskolan Hyper Island drar igång en kvällsutbildning inom digital strategi i Köpenhamn och Göteborg. Utbildningarna inleds i höst.


Ämnen i artikeln:

Hyper Island

Hyper Island har campus och kontor i Stockholm, Karlskrona, Manchester,  New York och Singapore sedan tidigare.

Nu breddas verksamheten  ytterligare genom att Hyper Island drar igång en kvällsutbildning inom  digital strategi i Göteborg och Köpenhamn.

Utbildningen inleds i höst  och riktar sig till yrkesverksamma som vill öka sin kompetens inom  planering och ledning av digitala projekt och processer.

– Vi har  under längre tid märkt av en stark efterfrågan för den här typen av  utbildning i både Köpenhamn och Göteborg. Köpenhamn är också en kreativ  och digital port till och från övriga Europa, så vi hoppas kunna bidra  till att attrahera ytterligare internationell kompetens till Danmark,  säger Johanna Frelin, VD på Hyper Island i en kommentar.

Kursens mål  är att ge deltagarna det självförtroende och de färdigheter som krävs  för att lyckas i en ”ständigt föränderlig digital värld.”

Kursen är särskilt lämplig för en bakgrund inom affärsstrategi,  projektledning eller den som vill göra ett karriärkliv när det gäller  digital projektledning och utveckling av digitala strategier.

Kursen hålls även parallellt i Stockholm och Malmö.

Hyper  Island ska också anordna events den 16 maj i Göteborg och den 23 maj i  Köpenhamn där intressenter kan få mer information om kursen och även  delta i workshops.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Hyper Island

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.