Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hyper Island öppnar i Singapore

Publicerad: 10 oktober 2012, 08:32

Hyper Island i New York.

Foto: Klara Kjellberg.

Hyper Island går in på den asiatiska marknaden för första gången och öppnar campus i Singapore.


Ämnen i artikeln:

Hyper Island

Den nya skolan i Singapore markerar Hyper Islands inträde på den  asiatiska marknaden och öppnar därmed upp nya studie- och  karriärmöjligheter för svenska och internationella studenter inom Hyper  Islands nätverk.

Efterfrågan på kreativa och strategiska talanger är stort världen över.  En marknad där behovet växer är Singapore och just därför startar Hyper  Island utbildning där.

– Sverige har ett gott rykte internationellt vad gäller kreativitet och  innovation och att Singapore bjöd in oss att starta utbildning framför  andra toppskolor i världen är ett tydligt tecken på det, säger Johanna  Frelin, vd för Hyper Island i en kommentar.

– Vi är spända på  att se hur vår svenska modell kan stötta den kreativa och digitala  industrin i Asien, och ser fram emot att kunna erbjuda både svenska och  internationella studenter möjlighet att studera, praktisera och få jobb  där. Samtidigt tror vi det kommer locka fler till Sverige.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Hyper Island

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.