Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hyper Island startar utbildning i New York

Publicerad: 8 oktober 2013, 06:27

Johanna Frelin, vd på Hyper Island.

Foto: Pressbild.

Utbildningsverksamheten Hyper Island ser en växande efterfrågan på den amerikanska marknaden och drar igång en kvällsutbildning i digitalt ledarskap – Digital Leadership Program.


Ämnen i artikeln:

Johanna FrelinHyper Island

– Vi ser ett stort behov och efterfrågan på den här typen av  utbildningar, inte minst i New York som har ett stort fäste bland  internationella kreatörer, byråer och företag och där satsningar pågår  för att ta upp kampen med västkustens kreativa startupkluster, säger  Johanna Frelin, vd på Hyper Island i en kommentar.

Hyper Islands nya utbildning – Digital Leadership Program – riktar sig till chefer och framtida ledare inom marknadsföring och affärsutveckling.  

Hyper  Island finns i USA sedan ett par år tillbaka och har framförallt haft  fokus på intensivkurser och skräddarsydda företagsutbildningar.

Kvällsutbildningen är ett nytt format för att bredda erbjudandet och öka närvaron på den amerikanska marknaden.

–  Genom att bredda oss i USA, ser vi också att vi öppnar upp möjligheter  för vidareutbildningar och ett utökat nätverk för svenskar som jobbar i  eller omkring New York, säger Johann Frelin i en kommentar.

Den nya utbildningen rör bland annat marknadsföring, kreativitet, data, sälj affär och ledarskap.

– Idag räcker det inte med att bemästra de digitala kanalerna för att  förstå den digitala verkligheten. För att kunna fortsätta vara  framgångsrik, både som byrå och på kundsidan, behöver du förstå helheten  och hur du kan jobba med det internt i organisationen, säger Johanna  Frelin i en kommentar.

Den nya utbildningen inleds i januari nästa år.

Här kan du få lite mer information om programmet. Här finns även en video.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Johanna FrelinHyper Island

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.