fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hyper Island värvar SVT-direktör

Publicerad: 7 maj 2013, 15:12

Per Vidar Lundberg.

Utbildningsföretaget Hyper Island förstärker – med SVT-direktören Per Vidar Lundberg, som får globalt ansvar för företagsutbildningar. Han kommer senast från en position som direktör för Teknik & utveckling på SVT, och börjar sin anställning på Hyper Island i juni.

Ämnen i artikeln:

Hyper Island

MH

Magnus Helander


Per Vidar Lundberg, som arbetat på SVT sedan 2001, blir globalt ansvarig för Hyper Island Executive Programs, med ”fokus på skräddarsydda företagsutbildningar, konsultverksamhet och kurser inom digital kommunikation”. Han kommer inlednigvis att pendla mellan kontoren i Stockholm och New York, för att sedan bli stationerad i NY på heltid.

– Vi är oerhört glada över att ha rekryterat Per Vidar, som har en bred teknisk bakgrund och lång erfarenhet av att jobba med förändringsarbete och affärsutveckling. Dessutom har han koll på och brett nätverk på marknaden i USA som kommer att vara hans bas. Tillsammans ska vi vidareutveckla vårt erbjudande inom företagutbildningar på den globala marknaden, säger Johanna Frelin, vd på Hyper Island.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev