Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ibumetin slår ett slag för kärleken

Publicerad: 12 november 2012, 14:53

En bild från sajten.

Förra året tog Ibumetin och ANR BBDO initiativet att starta "Alla krossade hjärtans dag". I år spinner de vidare på kampanjen, och erbjuder alla krossade hjärtan en annan form av smärtlindring - att "Slå ett slag för kärleken".


Ämnen i artikeln:

ANR BBDO

På "Alla krossade hjärtans dag" samlades hundratals människor den 12:e  november för att släppa taget och lindra smärtan genom ett symboliskt  ballongsläpp på Sergels Torg i en kampanj för Ibumetin.

I år spinner de  vidare på kampanjen, och erbjuder alla krossade hjärtan en annan form  av smärtlindring - att "Slå ett slag för kärleken".

– Ett sorgarbete består ju av många faser, och förra året gav vi  människor en plats att tala ut och lätta sina hjärtan. Men en del av  bearbetningen är att få utlopp för sina känslor, och ibland räcker det  inte att bara prata om det. Därför blir vi år mer handgripliga, så att  säga, säger Maria Sandberg, planner på ANR BBDO i en kommentar.

På www.slaettslag.nu har en möjligheten att under högtidsdagen ta ut sin  ilska och bitterhet över den förlorade kärleken och sätta färg på  tillvaron igen. När en har valt sitt tillhygge och sin färg kommer  Ibumetin-Sussis två medhjälpare att slå ett slag för kärleken i ens  namn.

– Förra året spelade den geografiska platsen en stor roll för kampanjen,  vilket gjorde det svårt för många att delta på eventet. Därför har vi i  år bestämt oss för att livestreama kampanjen för att eliminera de  geografiska avstånden och göra det möjligt för alla att delta, säger  Stephanie Moradi, copywriter på ANR BBDO i en kommentar.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

ANR BBDO

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.