Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ica släpper ledtrådar om nya Ica-Stig

Publicerad: 11 januari 2021, 09:03

Nästa vecka gör Loa Falkman sin sista dag som Ica-Stig. Vem som efterträder honom kommer livsmedelskedjan och reklambyrån King hinta om i de kommande två kampanjfilmerna.


Ämnen i artikeln:

ICANya Ica-Stig

För två veckor sedan gick Loa Falkman ut och meddelade att han inom kort skulle lämna rollen som Ica-Stig i Ica och Kings långlivade reklamsåpa. Loa Falkman har spelat rollen i sex år medan företrädaren Hans Mosesson hann med hela 13. 

Vem efterträdaren till Sveriges mest kända reklamroll blir är än så länge oklart, men i dag meddelar Ica att de närmsta veckornas reklam kommer att innehålla ledtrådar om vem det blir. Ledtrådarna kommer att visas både i reklamfilmer och i Icas egna kanaler. De som lyckas gissa rätt på efterträdaren har chans att vinna en roll i en kommande Ica-film.

– Vi är otroligt stolta över det arbete som Stig och hans kollegor i butiken gjort för att marknadsföra Ica och underhålla våra kunder. Loa Falkman har med sin professionalism, karisma och humor haft en stor del i att filmerna är så uppskattade och jag vill rikta ett varmt tack till honom för sex fantastiska år som Ica-Stig. Nu ser vi fram emot en spännande fortsättning och utveckling av formatet, säger Josefin Lundmark, marknadsdirektör på Ica Sverige.

LÄS MER: King om Loa Falkmans avhopp: ”En James Bond-roll”

I veckans film tar Loa Falkman farväl genom ett musikalinspirerat nummer, något som kanske kan ge en ledtråd till efterträdaren.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ICANya Ica-Stig

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.