Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Identx köper Gnistra

Publicerad: 11 februari 2013, 09:54

Identx köper Gnistra Kommunikation av grundarna Anna Albinsson och Pia Carlgren. Den sammanslagna byrån får 13 anställda med kontor i Linköping och Stockholm


Både varumärkesbyrån Identx och kommunikationsbyrån Gnistra grundades i Linköping för åtta år sedan. Nu slås de ihop efter att Identx förvärvar aktierna av huvudägarna.  
– Vi kompletterar varandra på ett bra sätt och det känns helt rätt. Sammanslagningen innebär att vi tillför ny kompetens och breddar vårt erbjudande. Vi blir ännu starkare inom strategisk affärs- och varumärkesutveckling och breddar vårt erbjudande med vass pr-kompetens, säger Karin Ljungmark Malmström, vd på Identx i ett pressmeddelade.

Gnistras medarbetare flyttar in i Identx lokaler i Linköping, och den sammaslagna byrån behåller ett av de två kontoren i Stockholm.
– Östergötland är vår huvudmarknad, men Stockholm blir allt viktigare och där ser vi en stor tillväxtpotential. Pär Bergkvist, en av grundarna och delägare i Identx, kommer fortsatt att driva utvecklingen i Stockholm med målsättningen att växa även där, säger Karin Ljungmark Malmström.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.