Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Idrottstjärnorna hyllar hjältar - tårfylld Sanna Kallur först ut

Publicerad: 1 december 2015, 12:39

Sanna Kallur kan inte hålla tårarna borta i Betssons nya webb-tv-serie.

Foto: Youtube

Spelbolaget Betsson satsar på webb-tv. Sanna Kallur är först ut i serien där idrottsstjärnorna får träffa äkta hjältar inom sporten i Sverige.


Initiativet, som enligt Betsson är deras viktigaste hittills, kallas Äkta Hjältar och har tillkommit för att stötta vardagshjältar inom idrotten i vårt avlånga land. Sanna Kallur, världsrekordhållaren på 60 meter häck och nu OS-satsande, är den första personen att få träffa och gratulera tre av personerna.

– Jag hade inte varit där jag är utan allt fantastiskt engagemang från personer i min omgivning. Under den här resan har jag fått möjlighet att lära känna några av de här personerna och de enormt viktiga insatserna de bidrar med. Jag är glad över att få göra detta tillsammans med Betsson för att uppmärksamma och hylla idrottens äkta hjältar, säger Sanna Kallur, i en kommentar.

En av personerna som Sanna Kallur hyllar är hennes egen tränare Torbjörn ”Tobbe” Eriksson, som är elittränare i Falu IK.

Flera hundra tips har kommit in till Betsson i jakten på hjältarna. Ytterligare fyra idrottsstjärnor får chansen att hylla.

Nästa idrottsstjärna och hjältar presenteras den 21 december. På kampanjsajten aktahjaltar.se kan man få ledtrådar på vilken nästa idrottsstjärna är.

Se Sanna Kallurs hyllning till sin tränare här nedan.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.