Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

If sponsrar Missing People

Publicerad: 27 februari 2013, 10:24

Jessica Löwenhielm på If.

Foto: Resumé.

Organisationen Missing People har fått stor medial uppmärksamhet vid flera försvinnanden. Nu går försäkringsbolaget If in som sponsor.


Sponsorskapet innebär att medlemmarna i den ideella organisationen får försäkringsskydd och västar vid sökoperationerna. För If:s del innebär sponsorskapet att de nu förknippas med en organisation som har fått enormt med credd för sina sökinsatser vid uppmärksammade försvinnanden.

–  Vi har sett vilken fantastisk insats Missing People gör. Det är viktigt att sådant engagemang uppmuntras och att vi tillsammans kan arbeta för ett tryggare samhälle, säger Jessica Löwenhielm, marknadschef på If i ett pressmeddelande.

Missing Peoples vice ordförande Peder Schillerström kommenterar det nya sponsorkontraktet:

– Vår organisation har växt och fler vill engagera sig. Därför är det utmärkt att ett stort företag som If går in och stöttar vår verksamhet. Nu kan vi också känna oss lugna i fall något skulle hända ute på uppdrag.

If sponsrar också bland annat Alex & Sigges podcast.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.