Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Igor får europeiskt kataloguppdrag

Publicerad: 14 maj 2008, 08:05

Abby Norms nystartade produktionsbyrå Igor, som bland annat gör Mios katalog, har fått ett europeiskt kataloguppdrag.


Det är Lappset Sweden, som tillverkar parkutrustningar, som valt att anlita Igor. Företagets katalog ska tryckas på engelska, svenska och finska – men det finns även intresse för katalogen i Danmark och Portugal.

–  Igor utklassade de andra byråerna, de presenterade en väl genomtänkt strategi och layout i kombination med tydliga administrativa rutiner, säger Sara Eklund, marketing manager på Lappset Sweden, i en kommentar.

– Det är enormt roligt att få vara en del av Lappset Swedens resa mot att bli nummer ett, säger Gisela Bovin, vd på Igor.

Igor inriktar sig på trycksaker och nätproduktion – främst kataloger men även årsredovisningar, broschyrer och kundtidningar. Sedan tidigare har byrån storkunden Mio.

Arbetsgruppen:
Jörgen Hillerhag, ad, Kajsa Antonell copy från Abby Norm, Anders Grawin, original och grafisk form, Emma Nyberg, produktionsledning och Gisela Bovin, kundansvarig.

(Resume.se)

Läs även: Abby Norm startar produktionsbyrå

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.