Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ikea kör igång podcast - i katalogen

Publicerad: 7 juli 2014, 09:01

Möbeljätten Ikea drar igång podcasten "IKEA PODOLOGEN" som innebär att radioprofilen Kjell Eriksson sänder från sju uppslag i Ikeas katalog för 2015.


Ämnen i artikeln:

IKEAFuturniture

"IKEA PODOLOGEN" sker i samarbete med Futurniture och produktionsbolaget Filt.

- Vi sänder podradio från nya IKEA katalogen eftersom vi är nyfikna på hur människor har det hemma, säger Tina Björneman, pressansvarig på IKEA Sverige i en kommentar.

Programmen gästas av kända svenskar och livsstilsexperter och det första avsnittet sänds från ett frukostbord på sidorna 140 och 141 i katalogen.

Här ska Lotta Lundgren, Adam Tensta och radioprataren Kjell Eriksson diskutera morgondagens "möjligheter och begränsningar".

"IKEA PODOLOGEN" har även statistik från den globala rapporten "Life at Home Report" där man undersöker livet i åtta storstäder.

- Så här har man aldrig hört IKEA katalogen förut. Att lansera IKEA katalogen utan att visa en enda bild är en utmanande idé i sig själv, säger Dan Grettve, kundansvarig projektledare på Futurniture i en kommentar.

Det första avsnittet släpps den 8 juli och det sista kommer den 14 augusti.

Det vill säga veckan innan katalogen delas ut till svenska folket.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

IKEAFuturniture

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.