söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ikea tar köksvägen in i brittiska valrörelsen

Publicerad: 30 april 2010, 07:13

Ikea ger sig in i den brittiska valrörelsen. På sajten Ikea Domestic Policy visas de brittiska partiledarnas bästa Ikeakök.

Ämnen i artikeln:

IkeaReklam

BA

Billy Andersson


Den är mindre än en vecka kvar till det brittiska parlamentsvalet och temperaturen i valrörelsen stiger. Utgången är fortfarande oklar. Även Liberaldemokraterna med Nick Clegg i spetsen har chans att flytta in på Downing Street 10.

I det läget ger sin svenska Ikea in i brittiska valrörelsen. På sajten Domestic Policy, en undersajt till den vanliga kökssajten The Kitchen presenteras tre olika kök som de tre olika partiledarna kan installera i premiärministerbostaden om de vinner valet.

Labours Gordon Browns kök kallas Brün, är rejält och står emot många års hård behandling. Köksbänkarna är i granit för att klara oöm behandling vilket är en blinknig åt Gordon Browns kända beteende att slänga saker omkring sig när han blir upprörd.

Köket för David Cameron, partiledare för Tories, kallas Kamerun, är elegant och fläckfritt som Cameron själv. Köksbänkarna har en yta av materialet Deceptiva, en böjning av deceptive – bedräglig, men därunder finns materialet Mäggi. I vinkylen Frigo kan man ha sin dom Cameron på kylning i väntan på valseger. Champangen garanteras vara kall i flera år om de behövs.

Kleggi är köket för Liberaldemokraternas Nick Clegg. Där finns Negotiatabl med utrymme för många oväntade besök.

Den engelsman som känner sig rådvill inför nästa veckas val blir alltså inte hjälpt av Ikea. Vilket r idén med sajten, här finns kök för alla sorter.
Digitala byrån Cake har gjort Ikea Domestic Policy.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev