Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

IKEA visar hur möbler kan få nytt liv i nya reklamfilmen

Publicerad: 6 september 2019, 07:12

I den nya reklamfilmen inom det hyllade konceptet "Där livet händer" visar IKEA att ett nytt hem inte behöver inredas med helt nya möbler.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstBaconIkeaReklamDär livet händerCarat

Hösten är en period då många flyttar hemifrån och livet tar en ny vändning. Några känner glädje inför flytten, andra vemod. I den senaste filmen under det hyllade konceptet "Där livet händer" passar IKEA på att lyfta ett mer hållbart sätt att tänka kring inredning, genom att visa att ett nytt hem inte behöver inredas med helt nya möbler.

I den nya reklamfilmen "Ett nytt kapital" som lanseras idag fredag får en gammal bokhylla nytt liv med lite färg. Samtidigt visar IKEA att de historier möbeln varit med om under sin livstid finns kvar.

– Vi på IKEA vill hjälpa och inspirera våra kunder att leva bättre och mer hållbara liv inom planetens gränser. Att fixa till och återanvända gamla saker istället för att köpa nytt är något vi alla kan göra, och på köpet få ett personligare hem. Vi vill bidra med tips och heminredningskunskap för hur man kan förlänga livet på sina IKEA möbler, säger Helena Rosenqvist Hallin, projektledare för extern kommunikation på IKEA Sverige, i ett pressmeddelande.

Bakom reklamfilmen står Åkestam Holst och mediebyrå är Carat. Filmen kommer att visas i TV, online och på SF:s biografer över hela landet. Filmen är producerad av Bacon och Martin Werner står för regi.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.