Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

IKEAs flexibla VM-soffor ska fixa fotbollsfesten

Publicerad: 13 juni 2018, 13:32

Foto: Pressbild

Den flexibla soffan ska underlätta för både fotbollsentusiaster och de som är mindre intresserade av fotbolls-VM.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstIkeaReklamKampanj

I samband med att fotbolls-VM drar igång och vardagsrummen förvandlas till arenor, lyfter IKEA nu fram några av sina soffor med flexibla egenskaper. Sofforna går att flytta om, sära på och vända för att skapa maximal fotbollsupplevelse.

– Vi ville lyfta fram några av våra modulsoffor som faktiskt underlättar vardagen för de många människorna under en månad där fotboll är i fokus i många familjer" säger Nils Rylén, projektledare på IKEA, i en kommentar.

Bakom kampanjen står reklambyrån Åkestam Holst och kommer från och med idag att synas i dags och kvällspress, samt sociala medier.

– Det stora intresset för fotboll betyder också att den annars så bekväma soffan plötsligt kan bli en konfliktzon. För hur härligt är det egentligen att sitta fast i en soffa med ett gäng som hejar på fel lag? Och var ska man ta vägen om man är en av dem som inte alls gillar fotboll? Glädjande nog löser IKEA detta med deras flexibla soffor, säger Desiré Engström på Åkestam Holst.

Kampanjen är en del av IKEA-konceptet "Där livet händer".

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.