Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ingen picnic för Carlsberg

Publicerad: 15 juni 2010, 11:25

Carlsberg Sverige väljer No Picnic som ny designbyrå i Sverige. Samarbetet är löpande och omfattar Carlsberg Sveriges samtliga varumärken.


– Samarbetet med Carlsberg Sverige betyder oerhört mycket för oss. Det visar att vår kompetens inom både grafisk och strukturell design, i kombination med trend– och konsumentfokus ligger helt rätt i tiden, säger Lotta Onajin, kundansvarig och projektledare på No Picnic i en kommentar.

Ett större antal svenska designbyråer var inbjudna till Carlsbergs pitch om uppdraget att bli bolagets designpartner. Henrik Byström, PR-ansvarig Carlsberg Sverige:  
– No Picnic har presterat bra under hela upphandlingen och visat på en kompetent och engagerad arbetsgrupp. Vi ska tillsammans med No Picnic se till att Carlsberg Sverige fortsätter att ligga i framkant vad gäller konsumentinsikt och innovativ design.

Samarbetet är löpande och innebär att No Picnic kommer att arbeta med Carlsberg Sveriges varumärkesportfölj, som bland annat omfattar Ramlösa, Festis, Falcon och Pripps Blå.

För några år sedan fick Ramlösa utstå hård kritik för sin nya design. Huruvida No Picnic lyckas med sitt uppdrag återstår att se.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.