Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Inget kan stoppa tomten i Julas kampanj

Publicerad: 14 november 2018, 12:39

Jula lanserar tredje filmen på kommunikationskonceptet "Inget kan stoppa dig nu" som lanserades i somras i samarbete med Garbergs.


Ämnen i artikeln:

JulkampanjReklamkampanjReklamGarbergs

I julkampanjen, som är regisserad av Traktor, får vi följa tomten när han realiserar drömmen om att fixa världens bästa jul för hela familjen. Längs hans resa dyker det upp hinder, men han full av produkter från Jula som hjälper till.

– Vi vill bygga en mer emotionell position hos våra målgrupper. Julas breda sortiment och låga priser gör det möjligt för fler att förverkliga projekt man drömmer om. Den varumärkesbyggande kommunikationens uppgift är att med liv och lust inspirera fler att våga, säger Jonas Järrenfors, marknadschef på Jula i ett pressmeddelande.

Samtlig kommunikation bygger på det långsiktiga kommunikationskonceptet "Inget kan stoppa dig nu!". Här vill man dramatisera att drömmar, stora som små, kan förverkligas. Att allt inte behöver bli perfekt och vågar man bara så kan inget stoppa en.

Garbergs tog över kontot tidigare i år. Byråns kampanjer för Jula har under några månader genererat starka värden gällande gillande, igenkänning och varumärkesidentifikation.

Jula grundades 1979 på Jultorps gård i Vara med att bygga och sälja vedkapar. Snart ville folk också beställa reservdelar. Som postorderföretag utökades utbudet successivt  och i dag säljer man det mesta för hem, trädgård och fritid i nästan 100 varuhus och online på tre marknader; Sverige, Norge och Polen. Garbergs gör kommunikationen för samtliga marknader.

Arbetsgrupp:

Beställare hos Jula
Marketing Director: Jonas Järrenfors
Corporate Marketing Supervisor: Silje Ekeberg Falk

Arbetsgrupp Garbergs
Projektledare: Pia Hjelt
Produktionsledare: Lotta Thunved
AD: Mattias Dahlqvist
Copy: Johan van der Shoot
Byråproducent: Göran Lagerberg
Executiv byråproducent: Annika Witkowska
Formgivare: Emanuel Batali
Motion graphics: Najeb Albakar
planner: Patrik Lundberg

Reklamfilm
Exekutiv producent: Christian Rehnfors
Producent: Dan Svensson
Prod.co: Giants & Toys
Regissör: TRAKTOR
Fotograf: Tim Maurice- Jones
Klippare: Marcus Kryler
Ljudmix: Olle Ljungman/ The Line
Grade: Oskar Larsson/ Tint
Online: Olle Petersson/ Tint

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.