Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Inhouse öppnar i Malmö

Publicerad: 4 november 2015, 13:47

Ida Johnsdotter leder Inhouse Öresund.

Inhouse har vind i seglen. Nu öppnar bolaget kontor i Malmö som leds av Ida Johnsdotter.


Ämnen i artikeln:

InhouseMalmö

Inhouse är ett konsultbolag som vänder sig till bland annat marknadsavdelningar och kommunikationsbyråer. De erbjuder hjälp med exempelvis affärs- och HR-frågor. I fjol nylanserade de sin verksamhet i Göteborg, och nu öpnnar de också kontor i Malmö.

– I år ökar vi vår omsättning med 40 procent till drygt 100 miljoner kronor. För 2 år sedan startade vi vårt kontor i Göteborg och har haft en fantastisk utveckling där. Mot denna bakgrund öppnar vi nu kontor i Malmö för att där kunna erbjuda rekrytering och uthyrningstjänster till främst marknadsavdelningar och byråer. Vi märker en ökad efterfrågan inte bara från Malmö utan från hela Öresundsregionen, säger Aje Stenbeck, partner på Inhouse AB i ett pressmeddelande.

För att leda verksamheten har Inhouse rekryterat Ida Johnsdotter. Hon har tidigare dirivt företag Media Resurs i Malmö och blir delägare i det nystartade Inhouse Öresund. Initialt kommer kontoret ha två medarbetare.
– Vi räknar med att vi kommer omsätta fem miljoner kronor det första verksamhetsåret, uppger hon.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

InhouseMalmö

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.