Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Internationellt prisad regissör till Atmosfär

Publicerad: 19 november 2012, 15:49

Martin Aagard

Foto: Pressbild

Atmosfär knyter till sig den välmeriterade regissören Martin Aamund. Därmed gör han sitt första jobb i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Atmosfär

Efter många år utomlands är  Martin Aamund tillbaka i Skandinavien och Köpenhamn.

Hans karriär tog sina första steg när han gjorde dokumentärer för bland annat Channel 4 i England och Canal+ i Frankrike.

Efter det tog han tagit klivet till reklamfilmssidan har han sedan regisserat hundratals reklamfilmer. Det senaste året har Martin Aamund gjort flera stora kampanjer för bla Budweiser i England och Jonnie Walker i USA.

– Vi har haft ögonen på Martin en längre tid. Han har aldrig försökt sig  på att jobba i Sverige och vi tycker det är det är hög tid att  introducera honom på den svenska marknaden, säger Pelle Ohrgren exekitiv  producent på Atmosfär.

Utöver samarbetet med Atmosfär finns Martin bla representerad i USA av Epoch Film och Hotspur & Argyle i England.

– Han är väldigt visuellt driven, har ett grymt öga för starka karaktärer och en subtil humor som vi känner passar Atmosfär, och förhoppningsvis många potentiella svenska kunder. Martin har också en uttalad vilja att regissera mer humorbaserade manus, och bra sådana har vi ju gott om i Sverige.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Atmosfär

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.