Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

IT-bolag startar en idébyrå

Publicerad: 27 januari 2015, 08:09

Gänget på iStone startar byrå.

Foto: Pressbild.

Konsultbolaget iStone startar en egen idébyrå med namnet "Magic by iStone". Till detta rekryteras fyra kreatörer som sätter upp hela verksamheten.


iStone är ett IT-konsultbolag som bland annat levererar affärssystem, e-handelslösningar och CRM-system. Nu utökar de sitt erbjudande med en egen kreativ byrå som kan bistå kunderna.
– Den digitala marknaden förändras väldigt snabbt och många av våra kunder hinner inte med att anpassa sig till den snabba utvecklingen. Med Magic by iStone stärker vi vårt erbjudande mot kund genom att bygga ett team som kan erbjuda spets i både teknik och kreativitet, säger Markus Jakobson, vd iStone AB i ett pressmeddelande.

Den nya byrån består av sju personer varav fyra nya har rekryterats. Kreativ chef är Joakim Holmqvist, och utöver honom har de rekryterat Vincent Salzedo och Boel Rödin med en bakgrund på Cloud Nine, samt Erik Pantzar som senast var gränssnittsutvecklare på Celebration. Therese Hellström (AD), Johan Kleine (Front-end Lead) och Mattias Stark (som blir Magics vd) fanns på plats redan från start.

– Vi älskar hur fingertoppar via en skärm kan sätta igång de mest komplexa reaktioner. Vi vill hjälpa företag att bygga varaktiga relationer. Ber vi slutanvändare om deras tid, så ska det vara väl värt besväret, för alla parter, kommenterar Joakim Holmqvist.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.