Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

IT-Rolf lär ut hur man förstör bilder från firmafesten

Publicerad: 17 september 2014, 14:22

IT-Rolf – ny reklamkaraktär.

Radiomannen och tv-personligheten Kjell Eriksson är aktuell med en kampanj för it-bolaget Glesys. Han lär ut hur man inte ska göra och hur man ska göra när man raderar en hårddisk.


”Outsourcing vilket nedrans trams."

Det säger Kjell Eriksson, som spelar IT-Rolf, i kampanjen för Glesys.

Han blir uppringd av chefen som berättar att företetaget ska outsourca it-verksamheten och att han måste slänga hårddiskar.
IT-Rolf börjar med att kasta hårddiskarna i soptunnan, men inser s att han inte riktigt vet vad som finns på dem – kanske rentav bilder från firmafesten som gick överstyr?

Kjell Eriksson väljer att använda alltifrån basebollträn till cyklar för att förstöra hårddiskarna, men misslyckas och därefter går det bokstavligt talat upp ett ljus för honom.

Brikk Animation har producerat filmen, medan Film står för grafisk design, klippning och efterbearbetning.

Kjell Eriksson har syns regelbundet i Vakna! Med The Voice i Kanal 5. Han har använt pseudonymer som Kjelleman, Kjell ger igen och DumKjell.

Han har också arbetat med satirprogrammet Pippirull och även varit programledare för bland annat Morgonpasset och Sovmorgon.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.