Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Jag älskar kalsonger”

Publicerad: 14 september 2010, 07:49

Tv-profilen Musse Hasselvall blir kreativ chef för klädmärket Frank Dandy. – Jag älskar kalsonger. Hade det varit socialt accepterat hade jag ofta bara haft kalsonger, säger han.


Ämnen i artikeln:

Musse Hasselvall

Musse Hasselvall, med ett förflutet i tv-, film- och reklambranschen, blir ansvarig för Frank Dandys varumärkes- och designarbete.

Hasselvall är modemedveten och utnämndes tidigare i år till Sveriges bäst klädda man av magasinet ELLE. Han vill sticka ut med sina klädval, och nu ska han ta fram sin första kollektion för Frank Dandy som ska lanseras hösten 2011.

–Jag älskar kalsonger. Hade det varit socialt accepterat hade jag ofta bara haft kalsonger. Det hade gjort det mycket lättare för mig att välja. Eftersom jag är så petig med hur jag klär mig gör det ofta processen att klä sig fruktansvärt långrandig. Jag har många idéer som går att applicera på Frank Dandy för att vidareutveckla varumärket och uttrycket. Vi sätter igång direkt och till hösten 2011 kommer Frank Dandy presentera flera underklädesnyheter och samtidigt ta det mönstrade modet till en ny nivå. Jag ser fram mot att driva Frank Dandy ännu lite längre, säger han i en kommentar.

Musse Hasselvall ska även ingå i bolagets ledningsgrupp.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Musse Hasselvall

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.