Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Jag är igång och rekryterar"

Publicerad: 13 januari 2010, 09:12

Helena Westin, med ett förflutet på Paradiset, Aftonbladet och Tre, startar en ny reklambyrå inom mediebyrån Tre Kronor. Hon blir samtidigt delägare i byrån.


Ämnen i artikeln:

Helena Westin

Helena Westin och Niclas Fröberg.

– Som marknadschef får du ofta helt olika råd från medie- och reklambyrån. Det tar en massa tid från ditt jobb. Nu vill vi synka råden genom att spela i samma lag.

Det blir inte en helt ny verksamhet som startas utan reklambyrån kommer att bli en verksamhet inom mediebyrån Tre Kronor som idag har 10 anställda och omsätter runt 130 miljoner kronor.

Niclas Fröberg med ett förflutet som vd på Mindshare grundade Tre Kronor tillsammans med Carl Johan Grandinson.
– Jag har aldrig varit kollega med Niclas, däremot har vi jobbat tillsammans. Först med gemensamma kunder när jag var på Paradiset och sedan var jag som marknadsdirektör på Tre kund en stor kund på Mindshare.

Reklambyråverksamheten rivstartar nu.
– Jag håller på och rekryterar kreatörer. Och sedan ska vi snabbt få ut jobb. Målet är att verksamheten ska nå ett nollresultat under 2010.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Helena Westin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.