måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Jag borde bli vd"

Publicerad: 25 augusti 2009, 12:43

Helena Wallskog projektledare på byrån Dedicate tyckte att hon behövde utvecklas. I maj mejlade hon vd:n Klas Ekstrand och föreslog att hon skulle ta hans jobb. Och den första september blir byråns yngsta medarbetare vd.

Ämnen i artikeln:

Dedicate

TR

Tobias Rydergren


Helena Wallskog och Klas Ekstrand. Foto: Dedicate

– Jag var lite kaxig och skrev att det var dags för nya utmaningar för mig. Det var den 8:e maj. Nu har vi haft en bra konferens på Öland inför hösten och jag tar över formellt den första september, säger Helena Wallskog.

Reklambyrån Dedicate är bara tre år ung. Den är resultatet av sammanslagningen mellan Rosell & Co och Propeller Communication. För två år sedan tog Klas Ekstrand över som vd på byrån. Han är också ensam ägare av den 14 personer stora byrån.
– Tanken har alltid varit att människor ska kunna växa på Dedicate och att Helena nu tar över som vd är ett skönt kvitto på att det faktiskt funkar så, säger Klas Ekstrand, som kvarstår som cd och varumärkesstrateg på byrån.

På Dedicate har Helena Wallskog varit aktiv i byråns jakt på nya kunder.
– Det var ett och ett halvt år sedan vi bestämde oss för att göra en offensiv. Det har gett 15 nya kunder. Bland annat fick vi nyligen in Acode, ett varumärke från Fristads.

Varför tror du att du blir en bra vd?
– Jag har haft ett stort engagemang i byrån sedan sammanslagningen. Dessutom har jag varit ute och träffat många kunder.

Bland Dedicates kunder finns bland annat Volvo, Ford, Norsteds Juridik och Femmans varuhus. Helena Wallmark är 28 år och därmed också byråns yngsta medarbetare.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev