Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Jag går all-in”

Publicerad: 19 augusti 2014, 06:52

Fredrik Holmén.

Medgrundaren Fredrik Holmén köper tillbaka Keybroker från Investor och går in som huvudägare i det digitala konsultbolaget.


Ämnen i artikeln:

InvestorKeybroker

Fredrik Holmén, medgrundare och tidigare ansvarig för den tekniska utvecklingen av bolagets produkter och tjänster, blir huvudägare i Keybroker som grundades 2005 av Holmén samt Fredrik Arnander.

Verksamheten bedrivs idag i dotterbolagen Keybroker AB och Feedeo AB.

2008 gick Investor in som ägare, men nu i somras har Holmén köpt tillbaka aktierna för en okänd summa pengar, i samband med att affärsområdet Growth Capital avvecklats.

Varför köpte du tillbaka bolaget?
– Det här är ett spännande område inom onlinemarknadsföring som kommer att visa tillväxt de kommande åren. Vi rör oss alltmer mot b2b-segmentet och jag tror stenhårt på vår affärsmodell, säger Fredrik Holmen.

– Den digitala transformation av försäljning och marknadsföring är ett spännande område som kommer att visa kraftig tillväxt de kommande åren.

Vad kommer ni att förändra?

– Vi kommer fortsätta att göra det vi gör, och kommer ta ett större grepp kring hela den digitala affären. Vi vill att Keybroker skall bli ett 'go-to brand' för digitala affärer.

Med tillväxten har Keybroker rekryterat ett antal medarbetare och flera är på väg in.

Har du själv finansierat ditt ägande?
– Jag vill inte gå in på detaljer, men det här är ett stort commitment för mig och min familj. Jag går all-in.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

InvestorKeybroker

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.