Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Jag har fått sparken av mig själv”

Publicerad: 27 februari 2012, 12:28

Ronny Lovsson lämnar över till Urlika Billström.

Ronny Olovsson har fått sparken – av sig själv. Han lämnar vd-posten i Luleå-byrån Vinter. Nu presenteras hans efterträdare – Ulrika Billström.


Ämnen i artikeln:

Ronny OlovssonVinter

Ronny Olovsson kliver av som vd efter 4,5 år. Vd-bytet kommunicerades internt vid en personalkonferens på byråns nya Stockholms-kontor nyligen.

–Jag berättade att jag fått sparken med omedelbar verkan – av mig  själv. Att det kändes omtumlande, men att jag hade rätt. Och så är det,  det är dags att Vinter får en vd som har tid att vara just det. Jag är  upptagen med pr-uppdrag mot kund och har helt enkelt inte tid att driva  nödvändiga interna processer, säger Ronny Olovsson i en kommentar.

Ulrika Billström tar över som vd. Hon kom till Vinter  hösten 2010 från Exait där hon satt i ledningsgruppen  och ansvarade bl a  för uppbyggnaden av affärsområdet Drift- och support.  På Vinter har  hon arbetat med uppbyggnad och integration av Vinters  digitala delar  och suttit i ledningsruppen. Som vd tar Ulrika Billström  även plats i  Vinters styrelse.

– Hon är en  utmärkt person med stor erfarenhet av att bygga organisationer i  tillväxt. Jag kommer självklart fortsätta att vara en del av bolagets  ledning och arbeta utåtriktat med Vinters egen kommunikation, säger Ronny Olovsson i en kommentar.

Med Stockholms-kontoret har Vinter möjlighet att få in större kunder. Nyligen fick byrån det nordiska uppdraget för Sharp och man hoppas på fler uppdrag av den digniteten

– Vi har etablerat oss på den nationella  arenan och nu rustar vi oss för en inspirerande och utvecklande tid  tillsammans med våra kunder, säger Ulrika Billström.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Ronny OlovssonVinter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.