Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Jan Tallroth till BerntzonBylund

Publicerad: 10 september 2013, 09:42

Jan Tallroth.

BerntzonBylund slår till med en tung värvning: Jan Tallroth, senior projektledare och new biz-ansvarig på Jung von Matt.


Ämnen i artikeln:

Jung von MattBerntzonBylund

BerntzonBylund rekryterar Jan Tallroth till tjänsten som senior projektledare. Jan kommer närmast från  Jung  von Matt där han haft en liknande tjänst sedan 2006.

– Vi har känt Jan i många år och vet att han är en mycket kompetent person. Jan är van att arbeta hela vägen från en  övergripande strategi till kommunikation i alla kanaler. Han är dessutom  en trevlig prick och det passar bra med vår kultur, säger Joachim Berntzon, vd  på BerntzonBylund, i ett pressmeddelande.

Jan  Tallroth kommer även att arbeta med nykundsbearbetning.

– Vi  har ett mycket starkt momentum just nu och vi får många förfrågningar,  säger han. Det är viktigt att vi har senior kraft för att kunna  leverera på en hög nivå.

Jan Tallroth har  arbetat i reklambranschen under många år på internationell och nordisk  nivå och har bland annat ett förflutet på Ogilvy och en period på  kundsidan.

– En av de saker jag gillar mest med BerntzonBylund är det breda  erbjudandet som finns på plats och är väl integrerat. Dom har givetvis  en digital del men även egen filmproduktion som passar bra med den ökade  efterfrågan på all typ av rörligt material som kunder numer  efterfrågar. Sedan ser jag också fram emot att jobba nära deras PR-byrå  Mindmakers.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Jung von MattBerntzonBylund

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.