Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

JCDecaux-vd:n önskar Herly lycka till – via frun

Publicerad: 17 november 2014, 14:00

Malin Otterström Heljeberg och Magnus Heljeberg till vänster i bild, Carina Herly till höger.

Carina Herly avslöjade i en intervju med Resumé att hon blev uppsagd från JCDecaux. En tid därefter ersattes hon av vd:n Magnus Heljebergs fru – Malin Otterström Heljeberg. Han vill inte kommentera händelsen men hälsar i ett mail till Resumé – skickat från sin fru – att de båda önskar Carina Herly lycka till på sitt nya jobb.


Ämnen i artikeln:

Carina HerlyTaxi Stockholm

Resumé har under dagen sökt Magnus Heljeberg för en kommentar till Carina Herlys uttalande om när hon blev uppsagt från JCDecaux och ersattes av vd:ns fru: "det är svårt att konkurrera med någons fru" sade hon till Resumé.

Då Resumé har försökt att nå Magnus Heljeberg blir vi istället hänvisade till att prata med hans fru Malin Otterström Heljeberg – som efterträtt Carina Herly och nu är pr-och informationsansvarig på företaget.

Hon förklarar att Magnus Heljeberg inte är tillgänglig för att ge en kommentar om Carina Herlys uttalande eller hennes egen rekrytering och hänvisar oss istället till Lotta Andersson, personal- och IT-chef på JCDecaux, som skött hennes rekrytering.

I ett mejl skickat från Maria Otterström Heljeberg ger senare vd:n, tillika hennes man, en kommentar till Carina Herlys uttalande i Resumés helgintervju.

De önskar båda Carina Herly lycka till med nya jobbet:
”Magnus Heljeberg har ingen kommentar till artikeln och vi kan inte heller kommentera specifika personalärenden. Vi önskar Carina all lycka och framgång på Taxi Stockholm. Med vänlig hälsning, Malin”, skriver hon.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Carina HerlyTaxi Stockholm

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.