Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Jennifer Anistons nya reklamhit

Publicerad: 19 september 2012, 07:23

En stillbild från reklamfilmen.

Förra året medverkade Jennifer Aniston i en reklamfilm för Smart Water som handlade om hur en video ska lyckas bli en viral hit. I hennes nya reklamfilm, som även den sprids snabbt på nätet, driver hon med mediebilden av sig själv.


Jennifer Anistons reklamfilm från förra året drev med videos som fått  massiv spridning på nätet. Till exempel de med mannen som ser en ”double  rainbow" och Keenan Cahill.

Reklamfilmen lyckades själv bli en viral hit  och med sin senaste reklamfilm för Smart Water hoppas hon nå samma  framgångar.

I den nya reklamfilmen för Smart Water skojar Jennifer Aniston med  alla rykten om att hon skulle vara gravid och om den uppmärksammade  förlovningen med Justin Theroux.

I formen av en ”läckt övervakningsfilm” visar reklamfilmen att  Aniston har två barn, varav den ena är en utomjording och den andra är  programledaren Jimmy Kimmel. Och att Anistons kända Rachel-frisyr från  tv-serien Vänner egentligen är en peruk.

Reklamfilmen släpptes i går och har redan fått hundratusentals träffar.

Linus Fremin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.