Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Jenny Gadd byter jobb i New York

Publicerad: 17 juni 2014, 07:41

Jenny Gadd

Jenny Gadd som flyttade 1996 har anslutit till Ogilvy & Mather New York och blir senior partner med titeln executive director of content production.


Ämnen i artikeln:

Ogilvy

Hon kommer att jobba med produktionen av broadcast, film och online video, men också affärsutvecklingen och talangrekrytering.

Enligt ett pressmeddelande kommer Jenny Gadds anställning efter ett års sökande eftersom rollen är så pass mångfacetterad.

– Jag är väldigt glad över att börja på Ogilvy & Mather New York. Den här byrån har en lång historia av imponerande jobb för en välkänd skara av kunder. Just nu befinner sig byrån i ett "momentum" och jag är lycklig över att komma hit just nu, säger Jenny Gadd i ett pressmeddelande.

Jenny Gadd har varit verksam både på produktions- och reklambyråsidan i en karriär som sträcker sig över nästan två decennier, både i Europa och i USA. Senast var hon head of integrated production på Johannes Leonardo och jobbade med kunder som Coca-Cola oh Google. Hon flyttade till USA redan 1996 för att jobba på Fallon Worldwide i Minneapolis.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Ogilvy

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.