Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Jenny Kaiser lämnar DDB för F&B

Publicerad: 28 januari 2014, 13:36

Jenny Kaiser.

Foto: Emma Andersdotter Lindberg.

Byråns business director, projektledare och tillika ansvariga för projektledarna på byrån, Jenny Kaiser, lämnar DDB efter fyra år. Hon går in som kundansvarig projektledare på Forsman & Bodenfors.


Ämnen i artikeln:

Niclas MelinOMDDDBJenny KaiserForsman & Bodenfors

– Det har varit fantastiska fyra år på DDB där vi har gått från 86  personer då jag kom in till drygt 160 idag. Jag känner dock att jag är  klar med mitt uppdrag på DDB, säger Jenny Kaiser.

Hon börjar på Forsman & Bodenfors den 3 mars som kundansvarig projektledare. Det är en riktig drömarbetsgivare för henne.

–  Jag har alltid velat jobba med F&B, antingen som kund eller som  medarbetare. Så det kändes som ett naturligt val då jag fick förfrågan,  säger Jenny Kaiser.

Hon inledde karriären som kundansvarig på OMD och arbetade med konton som McDonalds, Rädda Barnen och Noblessa Kök.

Det dröjde dock inte längre än två år innan Niclas Melin fick upp ögonen för henne.

– Jag ville dock veta hur det är att vara kund när jag var yngre med den  kreativa sidan., men jag har alltid haft som mål att jobba med den  kreativa sidan och jag har inte ångrat mitt beslut att ge mig in i  reklambranschen en enda dag, säger Jenny Kaiser.

Hon är 41 år och har  arbetat med kunder som Telia, Volkswagen, Blocket, Bjurfors, Proffice,  Stockholms Stadmission och Rica Hotels under sin tid på DDB.

F&B ligger bakom Epic Split med Jean-Claude van Damme och nu senast Volvos reklamfilm med Zlatan Ibrahimovic.

Det verkar vara olika cykler i reklambranschen där F&B verkar vara starkast just nu, medan DDB var det för ett par år sedan?
–  Forsman & Bodenfors har varit framgångsrika på många områden under  många år. Jag är fantastiskt imponerad av dem och det ska bli kul att  bli en del av den familjen, säger Jenny Kaiser.

Vad har du fått för reaktion från er vd David Sandström och övriga gänget?
– Vi står nära varandra och han har varit stöttande och gratulerat både mig och F&B, säger Jenny Kaiser.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.