Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Jens Lapidus skriver novell för 3

Publicerad: 7 juni 2017, 11:49

Jens Lapidus.

Mobiloperatören 3 lanserar en sommarföljetong av succéförfattaren Jens Lapidus som bygger på karaktärer från hans senaste bok.

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerJens LapidusMobiloperatörIngoTreKalle Eliason

Nyligen släpptes boken Top Dogg som är den sista delen i en trilogi av Jens Lapidus. Under sommaren släpper han en fristående fortsättning på bakom – i samarbete med 3. Novellen "Handen" är baserad på två av karaktärerna – Emelie och Loke – och kommer att släppas avsnittsvis.
– TV har sedan länge gjort spin-offs på framgånsrika serier. Detta är samma sak fast med kanske Sveriges populäraste författare och hans framgångsrika bokserie. Detta är otroligt spännande för oss. Jens har naturligtvis fått helt fria händer skriva vad han vill. Vi har inte lagt oss i en enda bokstav, kommenterar Tres marknadschef Kalle Eliason.

Kapitlen kommer att släppas som podcastavsnitt på operatörens sajt.
– Detta är ett nytt sätt att sprida det skivna ordet, och kanske för författare att få större publik. Vi vill bjuda svenska folket på lite lugn sommarunderhållning av hög kvalitet och samtidigt slå ett slag för att man kan ladda ner och streama precis som hemma överallt i Europa när man har ett 3 abonnemang. Vi är mycket glada att Jens gör detta med oss, säger Kalle Eliason.

Här kan du se lanseringsfilmen till kampanjen.

Arbetsgrupp
Kommunikationsbyrå: INGO
Produktion: Story Fire
Regissör: Johan Skog
PR-byrå: FLB
Media: Tre Kronor

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev