Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Jesper Ganslandt till Giants & Toys

Publicerad: 15 december 2014, 15:34

Jesper Ganslandt.

Den prisbelönte regissören Jesper Ganslandt påbörjar ett samarbete med nyhetartade Giants & Toys. – En drömrekrytering, säger Calle Isberg, vd på produktionsbolaget, i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Calle IsbergGiants & Toys

Produktionsbolaget Giants & Toys startade bara för några månader sedan av reklamfilmsregissörerna Henrik Sundgren, Jens Jonsson, Christian Rehnfors och Calle Isberg. Vid lanseringen sa den sistnämnda att de ville fokusera på kvalité i stället för kvantitet.

Nu rekryterar de alltså Jesper Ganslandt. Han har tidigare gjort långfilmer som Farväl Falkenberg, Apan och Blondie, men jobbar även flitigt med reklamfilm, där han till exempel jobbat med Adressändring och Sveriges Radio.

– Jag har försökt rekrytera honom i flera år och att han nu vill ansluta sig till oss är fantastiskt roligt och mäktigt, säger Calle Isberg.

Sedan starten i september har Giants & Toys hittills hunnit producera filmer för Ikea, Samsung, Grundig och Rädda Barnen.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Calle IsbergGiants & Toys

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.