Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Jesper Pålsson lämnar Stopp för ACNE

Publicerad: 19 juni 2013, 08:12

Foto: Jesper Pålsson

Jesper Pålsson meddelade tidigare i veckan att han lämnar sin vd post på produktionsbolaget Stopp Inc där han jobbade med att utveckla företagets verksamhet i USA. Han blir nu vd och partner på ACNE i USA.


Ämnen i artikeln:

David OlssonAcne

- Jag är väldigt imponerad av det arbete Jesper har gjort på Stopp och är mycket glad att han nu ska ansluta sig till ACNE. Faktum är att vi under lång tid velat ha Jesper i vårt lag så jag är glad att han äntligen gav med sig, säger David Olsson, vd på ACNE Production.

Jesper Pålsson roll som vd är stärka det digitala erbjudandet och att ytterligare utveckla de regissörer som ACNE arbetar tillsammans med. Innan sin tid på Stopp Inc har Jesper Pålsson drivit en designbyrå och arbetat med bland annat Vattenfall och Pool i Stockholm.

ACNE har i dag kontor i Stockholm, Berlin, London och i Los Angeles. Den amerikanska armen av ACNE omsätter ca 50 MSEK och sysselsätter 15 personer. ACNE Production AB i Sverige omsatte 114 miljoner kronor i fjol och redovisade ett resultat på 2,9 miljoner kronor. Företaget har 13 anställda i Stockholm.

Alexandra Barganowski

Ämnen i artikeln:

David OlssonAcne

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.