Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Joakim Mörnefält lämnar Manpower

Publicerad: 1 oktober 2012, 08:40

Joakim Mörnefält.

Manpowers kommunikationsdirektör Joakim Mörnefält slutar efter 12 år i företaget. Han vill fortsätta att jobba med kommunikationsfrågor, men har inte bestämt sig i vilken form.


Ämnen i artikeln:

ManpowerJoakim Mörnefält

– Jag ser en möjlighet att få göra något annat efter 12 år på företaget.  Jag känner lite som att cirkeln är sluten efter att ha varit  marknadschef, suttit i ledningen och jobbat globalt. Jag känner att jag  nu kan göra mer nytta någon annanstans, säger Manpowers kommunikationsdirektör Joakim Mörnefält.

Vad ska du göra nu?
– Jag känner att jag kan bidra i varumärkes- och kommunikationsfrågor  och efter tio år i ledningen på Manpower så är jag även bra på att driva  företag. Vi får se om jag gör något i egen regi eller om det finns en  perfekt match på något företag där ute.

Vad tar du med dig från 12 år på Manpower?
– När jag började på Manpower var hela bemanningsbranschen en sorts ful  ankunge som inte riktigt var accepterad på arbetsmarknaden. Jag har  varit med och förändrat bilden av Manpower och hela branschen och det är  jag stolt över.

Joakim Mörnefält kommer att stanna tills en efterträdare är på plats. Rekryteringen av en ny marknadschef påbörjas i veckan.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

ManpowerJoakim Mörnefält

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.