Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Johan Good blir delägare i Ellermore

Publicerad: 20 November 2013, 14:25

Johan Good.

Nedlagda Goss grundare och delägare, Johan Good, gick in på Göteborgsbyrån Ellermore i början av förra året. Han blir nu delägare på byrån.


Ämnen i artikeln:

Johan GoodGossEllermore

– Detta är inte bara riktigt roligt, utan också ett helt logiskt nästa  steg i byråns utveckling, säger Carola Ristoff vd på Ellermore i en  kommentar.
Hon uppger att bolaget har arbetat med att bredda byråns  erbjudande mot fler kundkategorier under flera år, vilket är ett arbete  som har intensifierats i takt med att Johan Good gick in på byrån och en  rad kreatörer med en bakgrund inom konsumentreklam.
–  Parallellt  med det arbetet drivs vi av en ambition att skapa ännu vassare  kommunikation inom b2b och läkemedel, säger Johan Lundgren, strategisk  projektledare i en kommentar.
Han menar att Johan Good har visat ett stort engagemang och att det därför är naturligt att bjuda ta in honom i ägargruppen.
–  Genom tidigare erfarenheter från bl.a. Goss kompletterar han dessutom  Carola och mig på ett bra sätt, säger Johan Lundgren i en kommentar.
Johan  Good hade räknat med att det skulle ta längre tid efter Goss-tiden att  hitta rätt, men menar att affärsmässigheten i kombination med en bred  palett av såväl kompetenser som kundkategorier lockar.
– Carola och  Johan har ett driv och ett entreprenörskap som jag tidigare inte har  stött på och som imponerar stort på mig, säger Johan Good i en  kommentar.
Ellermore har 30 anställda och kontor i Stockholm och Göteborg.
Bolaget har ägts och fortsätter att ägas av just Carola Ristoff och Johan Lundgren, men nu alltså även av Johan Good.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Johan GoodGossEllermore

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.