Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Johan Lindeberg in i vodkabranschen

Publicerad: 20 maj 2013, 13:59

Chloë Sevigny plåtad av Johan Lindeberg

Johan Lindeberg blir creative director på vodkatillverkaren Absolut. Hans första projekt blir annonskampanj för Absolut Elyx där han har valt att fotografera stilikonen och skådespelerskan Chloë Sevigny.


Ämnen i artikeln:

Absolut VodkaJ.Lindeberg

– För första gången någonsin har vi valt att utnämna en creative director och vi är stolta över att arbeta med Johan Lindeberg i det här projektet, säger Jonas Tåhlin, vice vd för global marknadsföring för The Absolut Company. Absolut Elyx är en förening av modern exklusivitet, kreativitet och tradition vilket vi har gemensamt med Johan Lindebergs arbete som designer.

I annonskampanjen har Johan Lindeberg valt att använda skådespelerskan Chloë Sevigny och han har valt att själv stå bakom kameran.

– Varumärket Absolut har en själ, ett hjärta och en intigritet som gör det ikoniskt. Det är en ära att få arbeta med Absolut Elyx vars syn på hantverk och traditon står för den tidlösa elegansen. En filosofi vi delar och som genomsyrar mitt sätt att arbeta. Tillsammans vill vi skapa upplevelser som engagerar och väcker känslor mellan konsumenter och varumärket, säger Johan Lindeberg

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Absolut VodkaJ.Lindeberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.