Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Johan Tappert filmar med Sopranos-Paulie och Gene Simmons

Publicerad: 19 mars 2008, 10:49

Johan Tappert är en av de tre grundarna till nystartade produktionsbolaget Folkefilm. Nu filmar han sitt första nya projekt – som slutade med att han blev upphånglad av Gene Simmons från Kiss. – Det är en speciell karaktär som är väldigt charmig, säger Johan Tappert.


Gene Simmons och Johan Tappert.

– Vi filmar med stjärnor från tv-kanalen A&E. Vi ska göra tre olika reklamfilmer och använda personer som finns i deras tablå, säger Johan Tappert på telefon från Los Angeles.

Han, Tobias Bergman och Filip Nilsson lämnade i februari Tre vänner för att starta det gemensamma produktionsbolaget Folkefilm. I veckorna slutför man de första uppdragen.

Hur fick du det här jobbet?
– Jag har en representant i England som heter Roadkill och det är en engelsk byrå, Devilfish, som jobbar med A&E. Jag gjorde ett jobb med dem för sju år sedan för National Geographic. Vi hade ett möte och var överens om hur vi såg på filmerna. Vi är redan inne på tredje veckan.

Hur länge håller ni på?
– Det blir lite utdraget när man jobbar med de här stjärnorna, de kan bara vissa tider. Jag åker hem igen om en och en halv vecka. Allt ska vara klart i mitten av april.

Vi fick komprometterande bilder på dig i en intim situation med Kizz-stjärnan Gene Simmons. Har han så lång tunga som ryktet säger?
– Haha, han är helt galen. Han ville hångla upp mig. Han är som en gammal pojke. Temat i hans show är frågan om han varit med 4 800 kvinnor eller inte. Det är en man som är väldigt stolt över att aldrig ha varit gift. En speciell karaktär som är väldigt charmig. Han bor i ett hus där hela nedervåningen är som en enorm souvenirbutik med Kiss-prylar.

Är du själv ett fan av Kiss?

– Jag är nog lite mer syntare. Men jag gillade AC/DC och Kiss växte jag också upp med, så det är stort att få träffa honom.
– Och det var kul att träffa Paulie från Sopranos (Tony Sirico, reds anm) också.

Läs mer: Reklamprofiler startar nytt produktionsbolag

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.