Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Jon Olsson gör hamburgare för Max

Publicerad: 9 april 2015, 08:58

Jon Olsson till höger.

Freestyleåkaren Jon Olsson har tagit fram en hamburgare för den svenska hamburgerkedjan Max. Burgaren kommer serveras under en begränsad tid i samband med Big Air-tävlingen "Jon Olsson Invitational" i Åre.


Ämnen i artikeln:

Max

Förutom att designa själva burgaren, som bland annat innehåller GI-bröd, jalapeños och cheddarost, har Jon Olsson även designat omslagspappret som kommer vara kamouflagefärgat.

Hamburgaren har tagits fram inför "Jon Olsson Invitational" och går bara att beställa på Max restauranger i Åre, Östersund, Bollnäs, Borlänge, Sundsvall och Falun under en begränsad tidsperiod.

– Vi tycker att tävlingen är ett jättebra initiativ som involverar unga vintersportsutövare. Jon Olsson är en klar förebild och vi är stolta över samarbetet och att kunna göra något extra på restaurangerna under tävlingsperioden, säger Jimmy Weinhandl, lokal marknadsansvarig på Max, i ett pressmeddelande.

Hamburgaren kommer serveras mellan den 7-26 april.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Max

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.