Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Jonas Dahlquist lämnar Saatchi & Saatchi

Publicerad: 6 oktober 2009, 12:53

Andra grundaren som på kort tid lämnar Saatchi & Saatchi. Jonas Dahlquist, projektledare och grundare av Saatchi & Saatchi Stockholm, lämnar byrån för att börja som marknadschef för den svenska marknaden för Eniro.


Ämnen i artikeln:

Saatchi & SaatchiJonas DahlquistEniro

Jonas Dahlquist berättar att det inte var ett  lätt beslut att lämna Saatchi, en byrå som han startat och levt med i sju års tid.
– Det har varit en helt fantastisk resa. Under dessa år har jag fått jobba med väldigt duktiga människor, både kunder och medarbetare. Jag har fått förmånen att jobba med en hel rad av Sveriges och världens finaste varumärken i både hög- och lågkonjunktur.  På nära håll sett vad det innebär att vara del av ett av världens bästa reklambyrånätverk, och därigenom lära av de allra bästa i branschen. I hela livet kommer jag var stolt över att ha varit med om att skapa Saatchi &v Saatchi Stockholm, säger han.

Jonas Dahlquist blev själv kontaktad av Eniro:
– Det är en till stora delar ny organisation med väldiga ambitioner  Kommunikation kommer att spela en viktig roll för Eniro framöver, och det ska bli väldigt kul att få vara med att bidra på det området.

Hans Sydow, VD Saatchi & Saatchi Stockholm, kommenterar avhoppet:
– Jag har jobbat med Jonas i fem år nu och kommer att sakna honom mycket, både som skön person och som duktig kommunikationsmänniska. Men jag förstår att Jonas tar ett jobb som detta. Få jobb på kundsidan känns lika spännande just nu.

Någon ersättare till Dahlquist är inte utsedd:
– Vi ska snart berätta vem som efterträder Jonas, säger Hans Sydow.

Läs mer: Preisler lämnar Saatchi & Saatchi

Jonas Dahlquist, grundade svenska Saatchi & Saatchi. Nu blir han marknadschef på Eniro.

Peter Willebrand

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.