Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Jude Laws reklamjobb för Johnnie Walker

Publicerad: 30 juli 2014, 11:04

Jude Law i reklamfilmen för whisky-märket.

Hollywoodstjärnan Jude Law är dragplåster för Johnnie Walkers Blue Label. I nya reklamfilmen spelar han mot Giancarlo Giannini.


Den ambitiösa filmen ”The Gentleman's Wager”, regisserad av Jake Scott, är inspelad på brittiska Jungfruöarna, i Karibien och i London.

Jude Law spelar huvudrollen som en man som, trots att han har allt, utmanar sig själv att kämpa för någonting han vill ha - men som inte kan köpas för pengar.

– Filmen handlar om förbättringar och framsteg och det är något jag försöker applicera även i mitt arbete och liv. Jag var tvungen att lära mig nya saker genom inspelningen av filmen och det i kombination med de platser vi besökte och filmade på, vid sidan av att arbeta tillsammans med Jake och Giancarlo, gjorde den här upplevelsen verkligt unik, säger Jude Law i ett pressmeddelande.

James Thompson, vd, Diageo Reserve:

– Vi har sett fram mot att få lansera filmen "The Gentleman's Wager". För oss förkroppsligar Jude den progressiva anda som Johnnie Walker Blue Label identifieras med och hyllar. Vi är väldigt glada att han tog på sig huvudrollen i filmen och ser fram emot att fortsätta arbeta med honom i framtiden.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.