Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

JUST NU: Saab i möte med sina byråer

Publicerad: 31 oktober 2011, 11:32

Klockan 10 i dag har Saab möte med alla sina fordringsägare, däribland de svenska byråer bilmärket har jobbat med. På mötet kommer byråerna få reda på vad Saab har för framtidsplaner nu när det har fått kinesiska ägare.


Ämnen i artikeln:

Valentin & Byhr

Det är Martin Ahlgren, byråchef på en av Saabs reklambyråer, Valentin & Byhr, som informerar om att Saab med Victor Muller och rekonstruktören Guy Lofalk i spetsen i dag kl 10 kommer att informera alla sina fordringsägare,  inklusive bilmärkets reklambyråer, om Saabs framtidsplaner.

– Vi har haft fortlöpande kontakt med Saab och Magnus Valentin kommer  att vara med på ett möte med Muller och Lofalk i dag, så det är bättre  att prata med honom efter det då vi då bättre vet vad Saab har för  planer, säger Martin Ahlgren.

Det var för några dagar sedan som nyheten kom att de två kinesiska företagen Pang Da och Youngman har tecknat en  så kallad avsiktsförklaring om att köpa samtliga aktier i Saab  Automobile.

Köpesumman: 100 miljoner euro, vilket är cirka 900 miljoner kronor.

Resume.se skrev tidigare i höstas att Saab inte köpt reklamjobb på ett halvår av Valentin & Byhr och att Lowe Brindfors fortfarande väntar på pengar från biltillverkaren.

Saab har också jobbat med Carat, Acne och Stockholm Design Lab.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Valentin & Byhr

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.