Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kakan Hermansson ber om ursäkt till alla poliser efter drevet

Publicerad: 17 november 2016, 19:44

Kakan Hermansson har väckt debatt de senaste dagarna.

Kakan Hermansson tar bladet från munnen efter uppståndelsen kring hennes kampanj med Audi.


Ämnen i artikeln:

ReklamkampanjKakan HermanssonAudi

Sedan drevet i blossade upp i sociala medier mot Audis stoppade kampanj har huvudpersonen – Kakan Hermansson – varit tyst. Nu väljer hon att kommentera uppståndelsen med ett inlägg i den egna bloggen. Under rubriken "Alla människor bär på saker de ångrar" ber hon om ursäkt för den omtalade tweeten för tre år sedan som lyder:

"Det var ett jävla tjat om Malexander. Palla när snuten tycker synd om sig själv"

Kakan Hermansson ber villkorslöst om ursäkt för sitt klumpiga uttalande.

"För tre år sedan skrev jag en sak jag skäms otroligt mycket över. Jag hånade och förringade Malexander-mordens offer, då två polismän avrättades med sina egna tjänstevapen" skriver hon.

Medieprofilen hyllar sedan alla polisers arbete som ligger till grund för att hon och andra kan uttrycka sina åsikter utan att riskera att bli skadade.

"Kanske delar dom inte mina åsikter, alla Sveriges poliser, men jag vet att om jag skulle behöva deras hjälp, om mitt liv vore i fara, så skulle de utan att tveka komma till undsättning. Jag skulle helst av allt vilja ringa till dem allihopa, be om ursäkt för att jag sårat dem, för mina idiotiska ord. För det var förbannat dumt, respektlöst och obegåvat att uttala mig om två personer som så osjälviskt och modigt offrade sina liv. Och respektlöst för deras anhöriga" skriver Kakan Hermansson och fortsätter:

"Jag hoppas att de poliser som ser mig på gatan, som riskerar sina liv för mig, i fortsättningen förstår hur högt jag värdesätter deras arbete. Och, framför allt, att de tar emot mitt förlåt".

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.