Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kampanjen som ska stoppa Hillary Clinton

Publicerad: 13 april 2015, 07:28

Vil lstoppa Hillary Clinton.

Hillary Clinton har precis släppt sin första film inför presidentvalet i USA 2016. Det har fått republikanerna att kontra – nu gör de kampanjen #StopHillary.


Ämnen i artikeln:

RepublikanernaHillary Clinton

Hillary Clinton har ett massivt stöd från demokraternas sida och under gårdagskvällen meddelade hon att hon tänker bli USA:s nästa presidentkandidat efter två års spekulationer.

Men republikanerna var förberedda. På deras hemsida kraftsamlar de nu under rubriken #StopHillary där de uppmanar amerikaner att underteckna en namnlista för att stoppa presidentkandidaten. De som gör det får en gratis bildekal. Samtidigt släpper de en film med samma budskap.

I skrivande stund har 47 793 personer skrivit under. Vem som blir det republikanska partiets huvudkandidat återstår fortfarande att se, men hittills heter kandidaterna Rand Paul, som är Kentuckysenator, och Texassenatorn Ted Cruz. Men den före detta Floridaguvernören Jeb Bush är det närmaste republikanerna har en presidentkandidat, skriver The Telegraph.

Se filmen här:

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.