Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kanal 5 skänker reklamplats till Röda Korset

Publicerad: 8 september 2015, 10:55

Jonas Sjögren, vd Kanal 5.

Foto: Kanal 5

Kanal 5:s profiler medverkar i en kampanj för Röda Korsets hjälpinsamling till flyktingkatastrofen. Denna inleds ikväll i samband med EM-kvalmatchen mellan Sverige och Österrike.


Ämnen i artikeln:

Kanal 5

Kanal 5 skänker reklamplats till Röda Korset under prime time hela veckan. Tittarna får se personliga filmer där kanalens mest kända programledare uppmanar allmänheten att bidra med pengar eller volontärarbete till Röda Korsets arbete i flyktingkatastrofen.

Kanal 5 har beslutat, utöver kampanjen, att även skänka en större summa pengar till insamlingen.

– Vårt bidrag är fokuserat på att skapa och fånga upp engagemanget hos våra tittare och rikta den energin mot konkreta insatser för att lindra de enorma behov som finns i katastrofområdena. Det är den lösning kom känns rätt för oss, och vi önskar samtidigt framgång för alla insamlings- och hjälpinitiativ, säger Jonas Sjögren, vd för SBS Discovery Networks Sweden.

I filmerna som rullar ut ikväll ses bland andra Fredrik Wikingsson, Filip Hammar, Carina Berg, Mårten Nylén och Adam Alsing.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

Kanal 5

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.