Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kändisarna guidar kunderna

Publicerad: 18 januari 2012, 08:55

Elsa och Helene Billgren, Martina Bonnier, Emilia de Poret och Anna Lallerstedt. I nya Åhléns-kampanjen har kändisar hyrts in för att guida och inspirera kunderna.


Ämnen i artikeln:

Åhléns

Åhléns reklamkoncept The Guide lanserades under 2011 och den nya kampanjen är en fortsätt ing på samma tema. Det är reklambyrån We Are Group som tagit fram kampanjen.

”Först  ut är Elsa och Helene Billgren som guidar till hur man kan förnya med  färg och få till ett personligt  hem. Därefter följer Martina Bonnier som  guidar bland vårens  accessoarer, Emilia de Poret inspirerar om vårens  mode och Anna  Lallerstedt visar vägen till vilka redskap som behövs i  köket”, skriver Åhléns i ett pressmeddelande.

–  Åhléns är unikt med sin mångfald och mix av sortiment. Vi utvecklar  hela tiden hur vi på bästa sätt kan vägleda och inspirera våra kunder.  Med en kunnig och personlig guide kan vi förbättra, förenkla och  förgylla livet för kunderna, särskilt för kvinnorna, säger Anna Stinger,  marknadschef på Åhléns, i pressmeddelandet.

Kampanjen kommer att synas i TV4, Kanal 5, Sjuan, Kanal 9, Kundklubb, Webb och i varuhuskommunikationen.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Åhléns

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.