Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kändisklotter i Telias nya storkampanj

Publicerad: 29 januari 2008, 08:34

Den 5 februari kör Telia igång en kampanj för att få fler att upptäcka fördelarna med företagets hemtelefoni. Till sin hjälp har de anlitat ett par av Sveriges mest kända ansikten.


Kajsa Bergqvists klotter.

I kampanjen, signerad företagets reklambyrå Storåkers McCann, har Kajsa Bergqvist, Björn Skifs, Camilla Läckberg, Christer Lindarw och Lill Lindfors bidragit till varsin annons. Annonserna är telefonklotter.

– Vi har hittat ett tema för hemtelefoni som vi kommer att köra på resten av året. Temat är klotter. Klotter är ofta resultatet av långa telefonsamtal och det är det vi vill visa samtidigt som vi dödar myten av att det är dyrt att ringa med den fasta hemtelefonen, Michael Storåkers, kundansvarig på Storåkers McCann.

Klottrarna i kampanjen har fått till uppgift att ta fram ett telefonklotter var. Men om det är ett äkta telefonklotter eller inte är oklart.

– Många får inspiration när de ringer men vi har inte fysiskt övervakat hur de här personerna har tagit fram sitt klotter, säger Michael Storåkers.

Björn Skifs klotter.

Varför valde ni de här personerna?
– Vi ville ha en mix av personer som är attraktiva för Telias målgrupp. Vi gjorde en lista på dem vi ville ha och alla förstaval tackade ja, säger Michael Storåkers.

Kampanjen kommer att gå brett i både dagspress, magasin och utomhus.
– Det är en stor satsning som Telia gör och kampanjen kommer att gå under hela året.

Storåkers McCann har samarbetat med Telia i cirka fem år.

Telia

Byrå: Storåkers McCann
Arbetsgrupp: Jörn Arnell projektledare, Linda Rudquist produktionsledare, Christian Sundgren copywriter, Sofia Ekelund ad

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.