Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kanelbullens dag blir rosa

Publicerad: 2 oktober 2012, 06:26

Från Bonjours hemsida.

Kanelbullens dag firas nu på torsdag och för att stödja Rosa Bandets nationella kampanj mot bröstcancer har bullarna från Bonjour rosa pärlsocker. Bakom kampanjen står byrån Volontaire.


Ämnen i artikeln:

Volontaire

Bonjour är en av Sveriges största bulleverantörer och under oktober  månad kommer alla deras bullar som säljs i Sverige ha rosa pärlsocker  som en del i Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Sammanlagt beräknar man sälja 3 miljoner bullar under kampanjens gång.

– Vi tror att många kommer bli förvånade när de ser att pärlsockret är  rosa. Vi ville göra något oväntat med våra omtyckta kanelbullar, som  samtidigt ökar kännedomen om Rosa Bandets viktiga arbete, säger Johanna  Nilsson, marknadschef på Vaasan som gör Bonjours bullar.

Två andra delar av kampanjen är att stockholmare på Kanelbullens dag  kommer att kunna boka gratis bullogram på Bonjours hemsida, samt att  Rosa Bandets SMS-insamling syns på företagets reklamplats, i  butikskommunikation och på nätet.

Bakom kampanjen står Volontaire.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Volontaire

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.